Ontvang onze nieuwsbrief:

Krommenhoek door COURAGE architecten bv

Krommenhoek Krommenhoek
Organisatie: COURAGE architecten bv
Samenwerking met:
Locatie: 7317 AZ
Website: www.krommenhoek.nl

Beschrijving:
COURAGE architecten drukt een flinke stempel op het nieuw te bouwen bedrijventerrein Noord Oost Poort in Apeldoorn. De firma R. Krommenhoek & Zn is het tweede bedrijf dat aan de Stadhoudermolenweg hun bedrijfspand van Courage Architecten zal betrekken.

Het familiebedrijf Krommenhoek koopt en verkoopt grote en kleine machines ten behoeve van o.a. grondverzet en transport. Dit stoere product vraagt om een stoer ontwerp en dus zette COURAGE architecten het showen van de machines centraal. Het complete ontwerp draagt de COURAGE signatuur en sluit stedenbouwkundig aan op het andere ontwerp van ons team: buurman Wassink Sierbestrating.

Het zicht vanaf het viaduct en de Stadhoudermolenweg wordt direct getrokken naar de gigantische occasions achter een imposante, volledig glazen gevel. Deze etalage, met een lengte van 50 meter, is een echte blikvanger.

Werden de machines voorheen buiten gestald, nu vindt de hele handelsvoorraad onderdak in het pand. Want binnen werken is fijner en de nieuwe showroom is mooier voor de klanten. Hoewel veel transacties via internet plaatsvinden, komt toch de helft van hen kijken.

Krommenhoek heeft een mooi bedrijfspand neergezet. Maar nieuwbouw of niet, wat de familie zeker mee verhuist, is de informele sfeer in de kantine. Een bar, hoge tafels en een keuken, want “Bij ons eet de klant tussen de middag gewoon een boterham mee.” aldus Krommenhoek.

Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl