Ontvang onze nieuwsbrief:

Koningin Máxima bezoekt Octatube

Het gezelschap bij een detail van de nieuwe koepel van de Diamantbeurs A'dam (foto: Robert Capel)

20 november 2017: Tijdens de Dag van de Ondernemer op 17 november jl. presenteerde HM Koningin Máxima samen met o.a. het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering en staatssecretaris Monica Keijzer van Economische Zaken en Klimaat aan Octatube het jaarbericht de ‘Staat van het MKB’.


Koningin Máxima bezoekt Octatube

Staat van het MKB werd dit jaar voor de tweede keer uitgegeven door het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering. Nieuwe cijfers van het CBS over het midden- en kleinbedrijf en het verhaal achter de cijfers en de ontwikkelingen binnen het MKB zijn hierin opgenomen en het heeft betrekking op meer dan één miljoen ondernemingen in Nederland. Het jaarbericht heeft als doel om op een structurele manier inzicht te krijgen in de stand van zaken van het MKB. Het laat ook zien voor welke uitdagingen en mogelijkheden ondernemers staan.

Octatube is trots en vereerd als MKB bedrijf te zijn uitgekozen om dit evenement te mogen hosten. Het gezelschap kreeg een rondleiding door het bedrijf en de fabriek en uitleg over de unieke Design & Build- aanpak van Octatube, waarbij meerdere disciplines zijn geïntegreerd: Ocatube realizing challenging architecture! 

Na de rondleiding werd het jaarbericht door Harold Goddijn - voorzitter Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering - aangeboden aan staatssecretaris Keijzer.


De Dag van de Ondernemer is een initiatief van MKB-Nederland en bedoeld om het ondernemerschap te vieren en ondernemers te bedanken voor hun durf en inzet. De Dag van de Ondernemer wordt in meerdere Europese landen gevierd op de derde vrijdag van november.

Proficiat mede-Booosting-oprichter Octatube!

 

 

Artist impression Diamantbeurs Amsterdam

Ontwerp: Zwarts & Jansma Architecten

 

bron foto: Octatube

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl