Ontvang onze nieuwsbrief:

Terugblik Innovatiedialoog Urban Chances

01 november 2017: Vrijdag 27 oktober jl. organiseerde het Woningbouwatelier tijdens de Dutch Design Week een Innovatiedialoog over Urban Chances met als centrale vraag: welke innovaties zijn nodig die nu en over 20 jaar leiden tot de meest magnifieke stadswijken?


Terugblik Innovatiedialoog Urban Chances

 

Het was de 1e dialoog met als doel om met andere innovatoren en innovatie-organisaties te ontdekken hoe we onze krachten – informeel - kunnen bundelen op een gedeelde agenda. Naats Dutch Green Building Council, Droom van Nederland en Stroomversnelling werd Booosting vertegenwoordigd door bestuurslid Pim Marsman en oud-voorzitter Harm Boomsma.

Woningbouwatelier heeft de unieke positie om innovaties aan te jagen in Almere als living lab. Wethouder Tjeerd Herrema (Ruimte, wonen & wijken) heeft de enorme visual een plekje gegeven en zo wordt deze dialoog in ieder geval voortgezet in Almere. Men overweegt een tweede dialoog om met nog meer innovatie-organisaties gezámenlijk te werken aan een betere woon/leefomgeving voor de inwoners.


meer info

 

contactpersoon Woningbouwatelier

Claudia Laumans - 06 1507 6992

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl