Ontvang onze nieuwsbrief:

Nieuw aangesloten: Dutch Estate Rental

Paul Jas

17 oktober 2017: Dutch Estate Rental heeft zich per 1 oktober 2017 aangesloten bij Booosting. Directeur en co-owner Paul Jas is een 'oude' bekende.


Nieuw aangesloten: Dutch Estate Rental

 

Paul Jas: "Ik ben al sinds half de jaren negentig via de bouwlevering aangesloten bij Booosting. Eerst via het bedrijf Holonite en daarna, met een tussenpauze was ik lid van het netwerk via het bedrijf Microbeton (onderdeel van Concrete Valley). Ondertussen ben ik toe aan een 3e lidmaatschap maar dan vanuit de opdrachtgeverskant met het bedrijf Dutch Estate Rental.

 

Ik ben altijd in de weer geweest met tal van innovaties en heb dat ook vaak gecombineerd met verschillende samenwerkingsverbanden met 'de bouwtoelevering'. Sinds ik vanaf 2016 op de stoel zit van projectontwikkelaar, belegger en beheerder van vastgoed, kan ik me nu echt gaan richten op o.a. ketenintegratie en verticale samenwerkingsverbanden. Gezamenlijk en op bouwteamniveau biedt Dutch Estate Rental, in plaats van losse componenten en producten, juist complete en veelal projectoverstijgende oplossingen aan.

Ik sluit mij wederom graag weer aan bij dé innovators én koplopers van de bouw.”

 

Van harte welkom terug!

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl