Ontvang onze nieuwsbrief:

Booosting 29!

31 augustus 2017: Op 31 augustus 1988 is Booosting opgericht vanuit een gecombineerd initiatief van industrie, industrieel ontwerpers en architecten. Van makers en bedenkers en mals doel het proces van vernieuwing en verbetering in de bouw wezenlijk te versnellen.


Booosting 29 jaar

Op 31 augustus 1988 is Booosting opgericht vanuit een gecombineerd initiatief van industrie, industrieel ontwerpers en architecten. Van makers en bedenkers en mals doel het proces van vernieuwing en verbetering in de bouw wezenlijk te versnellen. Nog steeds worden ideeën en projecten op het gebied van Onderzoek, Ontwerp en Ontwikkeling geïnitieerd en gefaciliteerd. Maandelijks organiseren wij informele activiteiten over frontlinie onderwerpen. Dit zijn bijvoorbeeld project- en bedrijfsbezoeken, workshops of themabijeenkomsten in combinatie met lezingen en een tegenlezing. En altijd gevolgd door een borrel.

Voorzitter Robert Capel en Secretaris Gyuszi Florian over de waarde van Booosting. Robert Capel - Designmanager Octatube: “Booosting is een vliegwiel. Ik word altijd heel blij van de projecten die we bezoeken, de onderwerpen die we dan uitdiepen. Samen over innovaties filosoferen is voor mij heel erg waardevol. Vaak staat de waan van de dag stierlijk in de weg om je verwonderingen te volgen. Door met elkaar de Booosting activiteiten te organiseren of bij te wonen, kan je veel leren, ook van de fascinaties en ideeën over techniek van anderen… dat geeft een draai, dat inspireert, dat geeft energie!”

Gyuszi Florian Senior adviseur van ABT: "Booosting is veel meer dan een hobbyclub. Het is een ontmoetingsplaats voor professionals die de bouw verder willen brengen. Wij wisselen veel kennis uit met mensen die net als ik interesse hebben in techniek en nieuwe ontwikkelingen. Dat gaat altijd zonder commerciële bijbedoelingen. Voor een Booosting activiteit nodig ik bijvoorbeeld sprekers uit die in mijn dagelijkse praktijk mijn concurrent kunnen zijn. Dat kan omdat Booosting vrij is van zakelijke belangen en zich alleen focust op het verder brengen van ons vak. Daarom noemen wij Booosting ook een platform: Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie.

Zoek je een plek voor inspiratie, kennisdeling, interdisciplinaire samenwerking en goede discussie over bouwinnovaties? Sluit je dan aan bij het Booosting netwerk!

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl