Ontvang onze nieuwsbrief:

The Biobased (R)evolution; internationaal evenement over biobased bouwen

12 mei 2017: Biobased bouwen is een hoeksteen van de circulaire bouweconomie. Niemand kan daar straks omheen. Nu we aan de vooravond staan van een doorbraak van biobased bouwen wordt er een internationaal congres over biobased bouwen georganiseerd als afsluiting van de Ecoweek 2017.


The Biobased (R)evolution; international evenement over biobased bouwen. Van marge naar mainstream.

Wat kan er nu al?
Wat staat ons te wachten?
En hoe zit het met de business case?
Is biobased bouwen een bedreiging voor het bedrijfsrendement?

programma
De Nederlandse bouwnijverheid is in transitie: van een lineaire economie gaan we over op een circulaire bouweconomie. Dat heeft ingrijpende gevolgen voor processen, materialen, architectuur en business cases. Het programma dekt de scope van deze vier thema’s met boeiende keynotes als oud Booosting voorzitter Jouke Post, best practices, twee rondes parallelsessies voor verdere diepgang én dagvoorzitter (en ook oud Booosting voorzitter:) Atto Harsta

expo

Er is ook de Biobased Boulevard: een expositie van biobased materialen.

 

't beste Ecoweekproject

The Biobased (R)evolution is de afsluiting van het internationale evenement Ecoweek 2017 van de Avans Hogeschool Tilburg. Gedurende deze week gaan zo'n 150 studenten uit de hele wereld op verschillende locaties in Tilburg aan de slag met biobased bouwen. Tijdens het congres presenteren de studenten hun projecten in korte pitches. Het publiek kan het beste Ecoweekproject ter plekke kiezen; de prijswinnaar wordt aan het eind van de dag bekendgemaakt.

Het congres helpt u op weg om met biobased bouwen aan de slag te gaan, in ontwerp, uitvoering en beheer. U bent van harte welkom!

dag vrijdag 12 mei 2017
tijd 9:30 – 18:00u
plek Koepelhal Tilburg
kosten €250 p.p.

aanbieding Booosting aangeslotenen €195 p.p.
vul code BIOBWB in op het aanmeldformulier

programma
aanmelden

organisatie

 


Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl