Ontvang onze nieuwsbrief:

Circulaire lezing Elma Durmisevic Een springplank voor circulair bouwen in Limburg: Laboratorium voor Green Transformable Buildings (GTB Lab)

  Elma Durmisevic

07 februari 2017: Op het grensoverschrijdende terrein Avantis ontplooit zich in de komende periode het Laboratorium voor Green Transformable Buildings (GTB Lab) dat een belangrijk onderdeel vormt van IBA Labor, European Innovation Park tussen Duitsland en Belgiƫ.


Circulaire lezing Elma Durmisevic

Een springplank voor circulair bouwen in Limburg: Laboratorium voor Green Transformable Buildings (GTB Lab)


Het GTB Lab, geïnitieerd /opgericht door Booosting bestuurslid Elma Durmisevic (4D Architects en UT) is een uniek Europees Laboratorium dat fundamentele vernieuwingen in de bouw introduceert. Het gaat hier om een nieuwe filosofie, waarin sloopafval als een fout in het ontwerp wordt beschouwd. Laboratorium wordt ontwikkeld met consortia van industriepartners en in samenwerking met ZUYD Hogeschool in Limburg en Universiteit Twente. GTBLab draagt ook bij aan de ontwikkeling van tools, standards en regelgeving voor circulair bouwen binnen het Europese onderzoeksprogramma Building as Material Banks BAMB2020.

Dr. Elma Durmisevic is als programma - en onderzoeksleider verbonden aan de Universiteit Twente voor de EU BAMB Reversible Building Design Group. Oprichter van 4D Architects Amsterdam, grondlegger van het Labarotorium voor Green Transformable Buildings en bestuurslid van Booosting.

 

dag di 7 februari 2017 

tijd 10:40 - 11:05u

plek Bouwbeurs 2017 - Jaarbeurs Utrecht

gratis toegangskaart voor de Bouwbeurs  

ism Wijnand Beemster Stedebouw & Architectuur.

 

U bent van harte welkom!

 

info lezing Reversible Building Design

Elma spreekt op 12 april 2017 over Reversible Building Design op Building Holland samen met collega's van IBM en EPEA.

 

 

 

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl