Ontvang onze nieuwsbrief:

2e Debut.event: de technische company-case dag op 7 juni 2017

01 februari 2017: BouT, de praktijkvereniging van de master Building Technology TU Delft organiseert op 7 juni a.s. voor de 2e keer het Debut.event voor technische bedrijven en studenten / recent afgestudeerden: een unieke technische company-case dag.


2e Debut.event: de technische company-case dag op 7 juni 2017


Bedrijven en studenten werken een hele dag samen aan actuele praktijkvraagstukken (cases). Door deze intensieve samenwerking ontstaat een wisselwerking waarbij studenten en de deelnemende bedrijven elkaar goed leren kennen.

Technische bedrijven gezocht
De Debut commissie gaat altijd graag in gesprek met bedrijven die aangeven geïnteresseerd te zijn in deelname aan Debut.


Deze editie is gekozen voor de volgende vijf vakgebieden:
• Climate Design
• Structural Design
• Façade design
• Computational design
• Management & consultancy

Voor het bedrijfsleven is dit een unieke kans om de naamsbekendheid van de organisatie te vergroten onder de nieuwe generatie academische ingenieurs en om kennis te maken met hoogopgeleid bouwkundig talent dat in de nabije toekomst hun bedrijf kan versterken.

Indien u geïnteresseerd  bent in deelname of vragen heeft, kunt u nu contact opnemen met de Debut Commissie.


Studenten
Studenten krijgen de unieke kans om gedurende een hele dag kennis te maken met de praktijk van acht vooraanstaande technische bedrijven.
Studenten en pas afgestudeerden van de richting Building Technology, Architectural Engineering, Building Engineering (CiTG) van de TU Delft zullen deelnemen. Uiteraard is Debut ook toegankelijk voor TU/e studenten.

De registratie voor studenten start in maart/april.

 

Booosting & Debut

Booosting ondersteunt deze kennisoverdracht van harte! Het onderstreept haar belang van het bijeenbrengen van makers en (aankomend) ontwerpers. Booosting roept haar aangeslotenen op om actief bij te dragen aan deze vorm van onderwijs. Met plezier vaardigen wij wederom een dagvoorzitter af: net als vorig jaar zal Booosting voorzitter Robert Capel dit event modereren.

 

Debut Commissie
Nick ten Caat - Chairman Debut 2017 

info@debut-event.nl

06 1118 2803

dag woensdag 7 juni 2017
tijd 9:00-18:00
plek TU Delft Faculteit Architectuur
dagvoorzitter Robert Capel voorzitter Booosting
organisatie en info Debut.event 2017

 

verslag 2e Debut.event 2017

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl