Ontvang onze nieuwsbrief:

Booostingnominaties Talent met Toekomst - Nederlandse Bouwprijs 2017

Wessel vBeerendonk over Robotische fabricage in de Architectuur (Building Holland 2015) Faidra en Telesilla presenteren hun onderzoek op Booosting Glasdag (A'dam, 27/9/2016)

22 november 2016: Vandaag zijn in de categorie Talent met Toekomst van de Nederlandse Bouwprijs 2017 drie van onze aangeslotenen genomineerd:
Wessel van Beerendonk van Studio RAP en Faidra Oikonomopoulou & Telesilla Bristogianni van TU Delft.
We zijn trots!


Booostingnominaties Talent met Toekomst - Nederlandse Bouwprijs 2017


Wessel van Beerendonk Studio RAP
RobotArchitectuur

Met Wessel en collega’s organiseerden wij bij hen in Studio RAP in 2015-2016 de workshop Digitaal Vakmanschap in de Architectuur. Zij koppelen digitale ontwerpen direct aan digitale productie met robots. Ook ontwerpen zij software voor deze processen. Hun nieuwe kennis brachten zij over op een enthousiaste groep Booosting ontwerpers en van deze workshop is onlangs het gelijknamige boek verschenen. Overigens is hun unieke houten kantoor SkilledIN genomineerd voor de categorie RobotArchitectuur.

 

Faidra Oikonomopoulou & Telesilla Bristogianni TU Delft
Glazen baksteen

27 september jl. stond innovatief glas centraal op de maandelijkse Booosting activiteit. Die dag deelden Faidra en Telesilla in samenwerking met de collega’s van ABT hun onderzoek naar constructief glas. Een bezoek aan de glazen gevel van de Crystal Houses met de glazen bakstenen, raamkozijnen en architraven was uiteraard onderdeel van het programma.

Booosting Activiteiten

 

Prijsuitreiking
De jury van De Nederlandse Bouwprijs heeft in drie categorieën en in Talent met Toekomst nominaties toegekend. Tijdens het Gala van de Nederlandse Bouw, op 6 februari 2017, worden de winnaars van De Nederlandse Bouwprijs 2017 bekendgemaakt. In het juryrapport zijn de nominaties beschreven en voorzien van jurycommentaar.

 

Andere Booosting bijdragen
Booosting bijdragen aan de Nederlandse Bouwprijs: Jan Brouwer en Peter Fraanje (NVTB) zijn jurylid en Joost Heijnis (architectenbureau cepezed) en Elma Durmisevic (4D architects) zijn lid van het Adviescollege. 

Booosting Netwerk

 

Stichting De Nederlandse Bouwprijs kent sinds 1991 De Nederlandse Bouwprijs toe. De stichting reikt deze onafhankelijke prijs één keer in de twee jaar uit. Met het uitreiken van De Nederlandse Bouwprijs wil de stichting de kwaliteit en het onderscheidend vermogen van de bouw bevorderen en het veelzijdige bouwtalent in Nederland stimuleren.  

 

Van harte proficiat!

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl