Ontvang onze nieuwsbrief:

Afbouw Zeeuwse fabriekswoningen in volle gang

Met een instelbare mal maakt CascoTotaal betonnen units voor woningen, hotels, vakantiehuizen e.d
Afbouw van de units kan snel en efficient plaatsvinden in de nieuwe afbouwhal (Af)bouwen op de lopende band Transport van de bijna afgebouwde units van Terneuzen naar Oostburg Plaatsing van de woningen in Oostburg (bron alle afbeeldingen: CascoTotaal)

13 september 2016: Booosting aangeslotene De Hoop Terneuzen is on full speed met de afbouw van 18 levensloopbestendige woningen voor de Finlandstraat in Oostburg.


Afbouw Zeeuwse fabriekswoningen in volle gang

De 3D-Betoncasco elementen zijn in de fabriek van CascoTotaal onder ideale klimaatomstandigheden snel en efficient geproduceerd. In samenwerking met Leenhouts Aannemingsbedrijf zijn de woningen in de nieuwe fabriek - en dus onder ideale omstandhigheden - afgebouwd: plaatsen binnenwanden, natte ruimten, keukens, schilder-, tegel- en metselwerk etc.

Nagenoeg compleet afgewerkt zijn de onderdelen getransporteerd naar de bouwplaats in Oostburg, waar zij nu worden gemonteerd. Door de kapconstructie, die past bij de wederopbouwarchitectuur in Oostburg, zijn er namelijk nog werkzaamheden op de bouwplaats nodig.

De woningen worden gebouwd volgens het concept GrowHomes van Paras Concepts. GrowHomes zijn vrij indeelbare (de)montabele woningen met als belangrijk uitgangspunt het flexibel inzetten van aanpasbare bouwvolumes.

Booosting was in november 2015 te gast in de fabriek van CascoTotaal en op een ander project van prefab woningen: de Roompot vakantiehuizen te Kamperland.
Verslag Booosting Fabrieksbezoek CascoTotaal Bouwen op een lopende band

 

Tot slot Leon de Kok, sectordirecteur De Hoop: "De lopende band werkt perfect: takt-tijden in de fabriek worden per project scherper. Betere kwaliteit, minder verlies aan uren enz. De oplossing voor de bouw! De mal is vanaf dag 1 vol aan het werk; we moeten gaan uitbreiden."

Oplevering najaar 2016
Artist Impression Finlandstraat

 

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl