Ontvang onze nieuwsbrief:

Nieuw bestuurslid: Robert Capel

 Sammy Ofer Centre Londen (bron: Octatube) Sammy Ofer Centre Londen (bron: Octatube)

25 april 2016: Robert Capel is onlangs toegetreden tot het bestuur. Als Hoofd van de Teken- en Rekenkamer van Octatube vertegenwoordigt hij de categorie Bouw- en productiebedrijven binnen ons netwerk.


Nieuw bestuurslid: Robert Capel

 

Robert: "Met trots en plezier ben ik dit voorjaar toegetreden tot het bestuur van Booosting. Sinds mijn studie Bouwkunde aan de TU in Delft werk ik bij Octatube waar ik in de afgelopen negen jaar een grote variatie aan projecten heb mogen maken en vele -technische- avonturen heb beleefd.

Het toetreden tot het bestuur van Booosting betekent voor mij een kans om mijn energie ook op een breder speelveld in te zetten. Graag ondersteun ik de bouwinnovatiethema’s die Booosting aanjaagt. Ik heb veel zin om met de aangeslotenen en de andere bestuursleden activiteiten te organiseren over bouwinnovaties en met u het perspectief van Booosting als 'luis in de pels' te verkennen."

Robert Capel is nu algemeen bestuurder; hij volgt deze zomer Joost Heijnis op als voorzitter.

Octatube is een zeer gespecialiseerd (onder)aannemer die functioneert als een combinatie van technisch ontwerpbureau en (glas/staal) productiebedrijf. Octatube was een van de oprichters van Booosting.

 

Sammy Ofer Centre Londen

Een van de huidige Octatube projecten is het Sammy Ofer Centre Londen. De vm. Town Hall wordt prestigieuze London Business School.

Ontwerp: Sheppard Robson architects

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl