Ontvang onze nieuwsbrief:

Presentaties Venco Campus

De showroom is het kloppend hart van de Venco Campus
Cor vd Ven is verbaasd over beperkte interesse uit de bouwwereld in zijn "Anders Bouwen" aanpak   Dagelijks laden plm 50 chauffeurs hun wagens binnen - in het magazijn voor wereldwijde levering

14 oktober 2014: De Venco Campus is anders dan anders gebouwd. De rol van opdrachtgever, financier en gebruiker was alles bepalend.


Presentaties Venco Campus


Directeur Cor van de Ven heeft in zo'n dertig jaar al zo'n zeven maal een nieuw pand voor zijn Vencomatic Groep betrokken. Vencomatic Group ontwikkelt innovatieve systemen voor de inrichting van pluimveebedrijven en werkt mondiaal. Nog één maal wilde hij nieuw bouwen. Maar dan wel efficienter. Na het lezen van het boek Slimbouwen van oud-booosting voorzitter Jos Lichtenberg, wist hij ook hoe.

 

Hij stelde een bouwregisseur aan en regelde in het eerste voorbereidende jaar nagenoeg alles samen met hem. In het 2e jaar is het ei met de showroom, het magazijn, de kantoren en publieke presentatieplekken gebouwd. Op tijd, met zeer lage faalkosten en op basis van volledige openheid van zaken.

 

Een aantal partijen uit het bouwteam deelde op 7 oktober 2014 met ons hun leerzame ervaringen. Hier hun presentaties.

 

Harm Boomsma - Inno-experts

Strateeg Boomsma start met het belang van de inbreng en kennis van de opdrachtgever/eindgebruiker. Slimmere huisvesting maakt het voor hen mogelijk hun bedrijfsproces én resultaten, te optimaliseren. Venco Campus blijkt ook zeer duurzaam en levert zelfs energie. Kortom, een andere aanpak loont!

 

Bouwregisseur Eugene Peeters -  P&H adviseurs

Als artistiek leider heeft Eugene baat bij zijn ruime, brede praktijkervaring. Hij is terecht trots op het resultaat: zoals o.m. 12.000 m² PV panelen, optimale isolatie en een slim gebouwbeheerssysteem. En dat allemaal in een mooi en energieléverend gebouw.

   

 

Harald Krijger en Marije Oosterhof van Connecting Projects over SPIN.
Synergetisch Project Informatie Netwerk is een softwareprogramma dat alle projectinformatie als tekstdocumenten en bouwtekeningen zeer overzichtelijk en altijd online beschikbaar heeft. Het werkt efficiënt tijdens het bouwproces, maar is evengoed bruikbaar voor (technisch) gebouwbeheer.
Niet meer mailen, maar delen!

Presentatie Venco Campus

Filmpjes over de praktische werking van SPIN

 

Patrick Theelen - Kingspan Duurzame Bouwsystemen

Theelen is verantwoordelijk voor het Business Development en vertelt over de de ontwikkeling van hoogwaardige isolatie van de panelen op het dak en de gevel. Het belang van nauwkeurige detaillering en het delen hiervan met de betreffende partners:

 

 

Klaas Schoustra van Arsycon (helaas onverwacht afwezig) heeft voor Venco Campus een nieuw beglazingssysteem ontwikkeld voor Thermoflor. Hier alsnog zijn presentatie:  

 

 

Aankondiging van deze activiteit

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl