Ontvang onze nieuwsbrief:

BOOOSTING 22!

BOOOSTING 22 JAAR
HOERA HighNine

31 augustus 2010: Booosting = 22! Het is 22 jaar geleden dat Booosting is opgericht vanuit een gecombineerd initiatief van industrie, industrieel ontwerpers en architecten.


Booosting heeft zich als doel gesteld het proces van vernieuwing en verbetering in de bouw wezenlijk te versnellen; daarvoor wil zij ideeën en projecten op het gebied van Onderzoek, Ontwerp en Ontwikkeling initiëren en faciliteren. Door haar structuur en de stimulerende en activerende initiatieven die zij ontplooit heeft Booosting een unieke positie in de bouw. Aangeslotenen hebben maandelijks de gelegenheid om hun eigen bouwwereld te vergroten door ervaringen te delen, ideeën op te doen en banden aan te gaan met aanpalende disciplines.

 

Kent u de oprichters nog?

The HighNine:
3xJ: Jan Brouwer, Pesman + Westra
4xM: Marcel Vroom, Michiel Cohen, Mick Eekhout, Moshé Zwarts
1H + 1T: Hubert-Jan Henket, Thijs Asselbergs

 

 

!BLIJF INNOVEREN IN DE BOUW - MÉT BOOOSTING - JUÍST NU! Het motto Innovatie loont! dat Booosting sinds jaar en dag hanteert blijft van kracht. Innovatieve partijen in de bouw presteren beter dan bedrijven die op oude vertrouwde wijze doorbouwen. Innovatie geeft een voorsprong op concurrenten. Juist in tijden van economische recessie maakt dat verschil uit.

 

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl