Ontvang onze nieuwsbrief:

4C-wijk in Berkel en Rodenrijs

C2C wooonhuis van Jouke Post

13 januari 2014: In Berkel en Rodenrijs wordt de 4C-buurt ontwikkeld; 4C staat voor Cradle2Cradle, Comfort en Co-design.


4C staat voor Cradle2Cradle, Comfort en Co-design.

Na de eerste Cradle2Cradle woning wordt nu een duurzame buurt ontwikkeld. De woningen kenmerken zich allen door een modern ontwerp waarin veel keuzevrijheid is, waarin veel natuurlijke, duurzame materialen worden toegepast, en waarbij tevens zekerheid van budget en planning is. De nieuwe duurzame buurt met 20 tot 30 4C-woningen en ligt nabij een natuur- en recreatiegebied.

4C wordt ontwikkeld in mede-opdrachtgeverschap. ERA Contour regisseert en neemt de ontwikkel- en bouwzorgen uit handen en de toekomstige bewoners hebben veel invloed op de totstandkoming van hun duurzame woning. Met de uitkomsten van de woonenquête worden ook zoveel mogelijk wensen van geïnteresseerden en betrokkenen meegenomen in de ontwikkeling.

In de Woonwensen Workshop kan men met initiatiefnemer en Booosting architect Jouke Post nadenken over het ontwerp en de indeling van de woning, de afwerking en installaties én de inrichting van de buitenruimtes en openbare ruimte.


Info Woonwensen Workshop:

dag dinsdag 30 januari 2014
tijd 19:00 - 21:30 uur
plek Era Contour Zoetermeer
aanmelden via Era Contour of 06 - 83234649

meer info over duurzaam wonen in Berkel

meer info over XX architecten

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl