Ontvang onze nieuwsbrief:

Impressie 25-jarig jubileum

De glazen kubus is een van de 1e ontwerpen van Booosting oprichter Mick Eekhout
Welkom op Bouwinnovatie maakt de toekomst! van voorzitter Joost Heijnis  vlnr: heren Heijnis, Lieverse, Jansen, Berkhout en De Rooij Friso Kramer ontvangt het 1e exemplaar van het jubileumboek van redacteur Mick Eekhout

12 december 2013: Bestuur en secretariaat kijken terug op een zeer geslaagd evenement Bouwinnovatie maakt de toekomst! en is zeer trots op inhoud en vorm van het jubileumboek Glimpses of the future!


De toekomst is dichtbij

Inkoppers als oplopend woningbouwtekort, verouderde en verslechterende woningvoorraad, toenemende (mondiale) energiebehoefte, beperkt gebruik van duurzame energie, de mega kantoorleegstand, komen uiteraard aan bod in het welkomstwoord van voorzitter Joost Heijnis.


Belangrijker is natuurlijk de vraag is hoe moeten en kunnen wij deze actuele problematiek verbeteren? Grote problemen vragen immers om gezamenlijke inspanningen en creatieve geesten. Het creativiteitsgehalte van het Booostig netwerk is nog steeds hoog en breed en bestaat uit eigenzinnige ontwerpers, dwarsdenkers en creatievelingen. Heijnis is er dan ook van overtuigd dat Booosting nog lang is niet uitgespeeld. Met a little bit reframing kan met elkaar en met de inzet van de technische kennis van de Booosting aangeslotenen, een bijdrage worden geleverd aan het oplossen van maatschappelijke problematiek.

Blijven Ontwikkelen, Onderzoeken en Ontwerpen. Want Ontwerpen is vooruit zien en de toekomst is dichtbij!

Hij realiseert zich dat problemen laten zich zelden (laten) oplossen in de context waarin zij ontstonden, daarom waren vier specialisten uitgenodigd van 'buiten de bouw':
Guus Berkhout fondsmanager Triodos Vastgoedfonds
Peter Boelhouwer directeur onderzoeksinstituut OTB TUD
Eric-Jan de Rooij partner Lingotto
Paulus Jansen bouwkundige, lid Tweede Kamer SP

Hier hun presentaties mét die van dagvoorzitter Bert Lieverse:'


programma 25-jarig jubileum Bouwinnovatie maakt de toekomst!

inhoudsopgave boek Glimpses of the future

 

Foto's Imadia Photografy

henny van Vliet:

12 december 2013 11:15

Meer aandacht nodig voor bijdrage vrouwen in de bouw !! Ondanks de vrouwelijke spil in booosting:Yolanda is er meer mogelijk !

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl