Ontvang onze nieuwsbrief:

Presentaties BooostingLeisure&Materia

Fletcher Hotel - detail buitenste geveldeel -  DUET 1: Pieterjan Dwarshuis en Barbara van Gelder DUET 2: Theo Raijmakers (li) en Jan van der Windt DUET 3: Thijs Linssen (li) en Jan Houtekamer

29 oktober 2013: > de gezamenlijke Leisure and Hospitality-activiteit van Booosting & Materia werd aangevuld met een projectbezoek aan het Fletcher A2 Hotel > belangstelling en enthousiaste deelname te over...


Presentaties BooostingLeisure&Materia

Het werkt! Twee booosting-projectpartners die aan elkaar gewaagd zijn en samen hun technische ervaringen delen met een breed, groot publiek. Het stimuleert, het loont! 

Na de introductie van Philip Allin van Materia de drie presentaties over de realisatie van de 3 complexe, fraaie innovaties.

 

INTRO

 

DUET 1

Van Gelder & Dwarshuis over Fletcher A2 Hotel in Amsterdam. De totstandkoming van de dubbele glas/composietgevel van de ronde toren. 

 

DUET 2

Van der Windt & Raijmakers over Muziekpaleis in Utrecht.
De complexe geluidswering en de dynamische akoestiek van één van de vijf muziekzalen : de Kamermuziekzaal.


DUET 3 
Houtekamer & Linssen over Speelhuis in Helmond. Van een kerk een tijdelijk theater maken met toepassing van de benodigde innovatieve installatietechniek.

 

Deze activiteit kwam tot stand in samenwerking met Mataria Inspiration Centre en vond plaats bij Delta Light. Veel dank gaat uit naar directie en medewerkers van deze lichtspecialist voor de gastvrije, spontane ontvangst!

 

Aankondiging BooostingLeisure&Materia

Verslag DUET 1 van Philip Allin, het 2e en 3e verhaal volgen binnenkort!

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl