Ontvang onze nieuwsbrief:

Slimme, integrale levering van duurzame schoolgebouwen

ADMS: Architectural Design Management Systems TU/e Graduate School

02 april 2013: Jaarsymposium AC-ADMS


Slimme, integrale levering van duurzame schoolgebouwen

De alumnivereniging en de technologische ontwerpersopleiding Architectural Design Management Systems van de TU/e Graduate School (AC-ADMS) organiseren een symposium over slimme, integrale levering van duurzame schoolgebouwen. 

Vindt u ook dat schoolgebouwen als huisvestingsmiddel de prestaties dienen te leveren zoals we die ook van consumentenproducten verwachten? Ervaart u eveneens dat de bouwwereld nog lang niet altijd in staat is om aan de veranderende consumentenvraag te voldoen? Toch zijn er al opdrachtgevers die succes boeken met nieuwe ontwikkelstrategieën voor de levering van innovatieve gebouwen tegen lagere investeringskosten.

Vooraanstaande sprekers van Stichting Ruimte-OK en verschillende gemeenten bediscussiëren dit onderwerp en dragen oplossingen aan.

dag: dinsdag 2 april 2013
tijd: 9:30 tot 18:30u
plek: TU/e Auditorium - Blauwe zaal
toegang: €360,00 p.p.

dagvoorzitter: Richard Engelfriet

programma
inschrijven


De 3TU.School for Technological Design Stan Ackermans Institute biedt tweejarige postdoctorale ontwerpersopleidingen aan. Dit instituut is een samenwerkingsverband van de drie Nederlandse technische universiteiten: Technische Universiteit Delft, Technische Universiteit Eindhoven en Universiteit Twente.

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl