Ontvang onze nieuwsbrief:

Indruk The making of....

Groeneveld in gesprek met Barbara van Gelder en Marcel Bilow -duet 1
 Met thermisch isolerend ultralichtbeton kan makkelijk 4 à 5 lagen gebouwd worden.

07 februari 2013: De 3 duetten van zes innovatoren uit ons netwerk toonden op 6 februari jl. op de Bouwbeurs / Material Xperience hun stand van zaken over beton en slanke gevels van glas en composiet.


25 jaar samen innoveren, 25 jaar Booosting

Gastheer Berend Groeneveld : "Booosting aangeslotenen hebben in de aflopen 25 (!) jaar erg veel vernieuwingen in producten, gebouwdelen en -systemen met elkaar ontwikkeld. En in de laatste 8 jaar ook steeds meer bouwprocesinnovaties gerealiseerd. Vandaag, tijdens het lunchuur van de materialenbeurs van collega Materia, blijken uit de drie duo-presentaties nut en noodzaak van samenwerking. Alleen met elkaar kunnen nieuwe ontwikkelingen en onderzoeksresultaten in de bouwpraktijk van alle dag geimplementeerd worden. Om daadwerkelijk een vernieuwing te realiseren in een project zijn kennis, durf en doorzettingsvermogen en een dot positieve energie onontbeerlijk. Aan de hand van de nieuwe ontwikkelingen van slanke, dragende gevels van glas en composiet en licht, thermisch isolerend beton werd de toon voor de bouwpraktijk van 2018 zojuist gezet."

Groeneveld herhaalt: Innovatie loont! als 25 jaar! 
"Ik ben er trots op dat Booosting als platform voor koplopers in bouwinnovatie door de support van haar innoverende achterban in staat blijft telkens weer bedenkers en makers bij elkaar te brengen om nieuwe bouwkennis te delen en over te dragen."

Groeneveld is directeur van gevelbouwbedrijf InterDam Projects; in het bestuur van Booosting vervuld hij de functie van penningmeester.

Download Extreem Beton, de nieuwste uitgave van het Cement&Betoncentrum over het ontwerpend onderzoek naar de potentie van ultra-hogesterktebeton.

Aankondiging The making of...


Presentatie van de 3 duetten The making of..

 

 

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl