Ontvang onze nieuwsbrief:

Boek "In het oog van de orkaan"

25 januari 2013: Het boek "In het oog van de orkaan" van Jan Rotmans gaat over de vele veranderingen die nu in veel verschillende Nederlandse (vak)gebieden gaande zijn. Hoofdstuk 7 gaat over ons werkveld en heet "Bouwsector in verbouwing".


Nederland is in transitie.
De bouw is in transitie.
Booosting is in transitie.

 

Jan van der Windt (secretaris) las het boek en licht het kort toe."De absoluut radicale omslag in het bouwproces is eigenlijk begonnen met de start van Booosting in 1988. Het transitieproces duurt dertig tot veertig jaar (zie tabel uit dit boek). Het Booosting bestuur weet dat bij meerdere partijen het inzicht in de benodigde transitie steeds meer gaat leven. Een versnelling van de veranderingen is in de komende jaren voor de bouw en voor Booosting mogelijk. "

 

Het toekomstbeeld dat Rotmans (hoogleraar Duurzame Transities aan de Erasmus Universtiteit Rotterdam) schetst voor de komende veertig jaar is helder en kan ook Booosting van dienst zijn. 

Verslag Nieuwjaarsborrel met meer informatie over de transitie van/in/met Booosting, zoals kort verwoord door voorzitter Heijnis treft u ook aan op deze site.

 

Titel In het oog van de orkaan
Auteur Jan Rotmans

Uitgever AEneas

Prijs € 29.95
ISBN 978961040268

3e druk verschijnt eind januari 2013

Handtekening zaterdag 26 januari; 14:30u Selexyz Donner

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl