Ontvang onze nieuwsbrief:

IPC-projectvoorstel Innovatief Transformeren

22 augustus 2012: Als penvoerder stelt Booosting deelnemers van de werkgroep Innovatief Transformeren in staat een subsidie aan te vragen voor een IPC-project.


update 29 september 2012: Er zijn op dit moment te weinig deelnemers voor het indienen van een gezamelijk IPC-project voor de 3e tender (sluitingsdatum 13 september). Tijdens de volgende werkgroepbijeenkomst in november zal geinventariseerd worden of er interesse is voor deelname aan een mogelijke vierde tender InnovatiePrestatieContracten.

 

over IPC
InnovatiePrestatieContracten (IPC) zijn een subsidie voor samenwerkende mkb-bedrijven in dezelfde regio, keten of branche die een meerjarig innovatietraject uitvoeren. Meer informatie over deze subsidieregeling vindt u op agentschapnl.nl/ipc.


projectvoorstel
Booosting heeft een concept opgesteld voor het IPC-project Innovatief Transformeren. U kunt hiervan hieronder de presentaties bekijken en u kunt dit nalezen in ons boekje IPC-projectvoorstel.
Dit voorstel maakt deel uit van de Booosting werkgroep Innovatief Transformeren.

extra collectief Transformatiemarktplaats
Naar aanleiding van de kick-off bijeenkomst heeft het Booosting bestuur een extra collectief toegevoegd "De Transformatiemarktplaats", om een gezamelijk doel te garanderen. Hierin wordt de ontwikkeling van een gezamelijk platform voorgesteld om aanbod (leegstaand vastgoed) en vraag (innovatieve oplossingen) op de gebouwtransformatiemarkt samen te brengen. Dit collectief is verder beschreven in het boekje IPC-projectvoorstel.

deelname
Bij deelname hoeft slechts 20% van uw activiteiten aan een collectief plan besteedt te worden. Dit mag volledig ingevuld worden in het collectief Transformatiemarktplaats. Met deelname aan het IPC-project kunt u tot € 25.000 subsidie ontvangen. De voorwaarden vindt u in het boekje IPC-projectvoorstel.
Wilt u deelnemen aan het IPC-project dan dient u voor 28 augustus as. het deelnameformulier in te vullen en deze te sturen naar info@booosting.nl. De kosten voor het deelnemen aan de aanvraag bedragen € 500,- (excl. btw) bij inschrijving en € 1.500,- (excl. btw) bij honorering van de IPC-aanvraag, nadat u de subsidie heeft ontvangen. Voor dit geld wordt het subsidieadviesbureau Raad&Daad ingehuurd om uw bijdrage aan de IPC-aanvraag (plan en begroting) te schrijven.



Presentatie IPC-projectvoorstel door Jasper Moelker (bestuurslid Booosting):



IPC regeling uitgelegd door Elly van Wattingen (innovatieadviseur Syntens):

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl