Ontvang onze nieuwsbrief:

Verslag Nieuwjaarsborrel 2012

Booosting digitaal
Vlnr Jan Willem Koot, Alex Bijvank, Paul de Vries, Marco Hensssen en Mathijs Sommeijer  Veel belangstelling voor experimenten met het superbeton UHSB

02 februari 2012: Een korte impressie van de drukbezochte nieuwjaarsborrel, 31 januari in Amsterdam


DENKEN PRATEN én DOEN

Martin Smit - huidig Booostingvoorzitter - karakteriseert de Booosting-organisatie als een club van praters en denkers, maar benadrukt de bijzondere eigenschap: het doen.

Veel aandacht voor de agenda en de nieuw aangesloten organisaties:

Alex Bijvank Schüco NL

Jan Willem Koot Opening Controls

Marco Henssen Marco Henssen architecten

Mathijs Sommeijer Deerns

Paul de Vries Romein Beton

 

BOOOSTING DIGITAAL Jasper Moelker - algemeen bestuurslid Booosting - enthousiasmeerde met een uitgebreide toelichting op alle technische mogelijkheden van Booosting website. Veel promotie voor de mogelijkheid om vernieuwende projecten op te laden en de Innovatiekaart. "Dat moet je volgens mij vaker doen, want hoewel zeer innovatief, deze groep is nog niet zo modern als jij zelf en de jongere generatie." aldus een Aldus-collega.

 

SUPERBETON Frido van Nieuwamerongen, initiatiefnemer van de serie Ontwerpen in de Fabriek sluit de 2e architectenworkshop over Ultra Hoge Sterkte Beton, af met overhandiging van het 1e exemplaar van het boek Superbeton aan Paul de Vries van Romein Beton. Hij nodigt ons uit voor een bezoek aan de EXPO Superbeton, welke wegens succes is verlengd t/m 31 maart 2012.

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl