Ontvang onze nieuwsbrief:

WinLite wint

WinLite Groeneveld lacht weer! Ma 7 februari: WinLite in beslag genomen Do 10 februari: WinLite weer terug op de stand van InterDam Projects

10 februari 2011: WinLite, het aluminium raamsysteem in duurzaam kozijn is vandaag, donderdag 10 februari, weer terug op de BouwBeurs-stand van Interdam Projects.


Maandag 7 februari, op de eerste dag van de beurs werd het op last van de Utrechtse rechter in beslag genomen. Volgens concurrent Metaglas was het naar buiten draaiende raam een regelrechte kopie van een van Methermoglas.

 

De kantonrechter stelde Interdam gisteren in haar gelijk.
Directeur Berend Groeneveld geeft aan dat het octrooivan het betreffende Metaglas-systeem inmiddels twee jaar is verlopen. Interdam Projects werkt samen met timmerfabrikanten, zij leveren Winlite (raam én kozijn ineen) op de bouwplaats aan. Het grote voordeel is dat met deze nieuwe werkwijze maatproblemen voorkomen worden.

Groeneveld: "Ik houd er niet van om patenten aan te vallen, maar als een patent is verlopen én de markt vraagt om betere kwaliteit en meer keuzemogelijheid, dan probeer ik daar als ondernemer en innovator uiteraard op in te spelen. Ik ben erg blij met de beslissing van de kantonrechter, maar nog meer met de vele positieve reacties die ik vandaag vooral van aannemers in ontvangst mag nemen.'

 

Alle voordelen van WinLite op een rij: klik hier.

 

Volg ook Cobouw / Ad Tissink

en

andere Booosting aangeslotenen op de BouwBeurs.

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl