Ontvang onze nieuwsbrief:

Verslag Nieuwjaarsborrel 2011

 Jan Brouwer in de bres voor opleiding Industrial Design Engineering van Universiteit Twente Oud bestuurders Lichtenberg en Vroom Jo & Tesla

03 februari 2011: Wederom een grote opkomst, een zeer gevarieerde groep enthousiastelingen bij elkaar op het 1e Booosting event van dit jaar, in het prachtige kantoor van aangeslotene Zonneveld Ingenieurs te Central Post Rotterdam Centrum.


Hier is sinds een klein jaar met groot plezier ook het Booosting secretariaat gehuisvest.

Na wat aandacht voor de duurzame auto van de huidige penningmeester, de 100% elektrische auto Tesla Roadster, een hartelijk welkom van voorzitter Martin Smit.

Hij dicht Booosting als platform voor koplopers in bouwinnovatie, als 22 jarige ideële stichting en vriendschappelijk netwerk, dat ook nog steeds warme banden heeft met haar actieve oprichters en bestuurders, vandaag vooral een katalyserende functie toe.
“Booosting producten of –gebouwen zijn er niet, er zijn echter telkens weer veel vernieuwende, mooie resultaten uit de onderlinge Booosting samenwerkingen tot stand gekomen.
Booosting is sterk in het stellen van de juiste vragen, het in de goede richting zetten van mensen, elkaar tools geven en laten inzien dat het heus wel anders kan! De Booosting site en de Booosting activiteiten zijn de middelen bij uitstek waarmee deze service tot uitdrukking wordt gebracht. Elke maand, met uitzondering van juli en augustus, kiest een (vrijwillig) bestuurslid met een andere aangeslotene en het secretariaat een actueel onderwerp uit. Samen nodigen wij vernieuwers uit om deel te nemen en elkaar aan te zetten na te denken over het onderwerp.“


Smit vergelijkt Booosting met het onderwijs “Ook daar worden geen antwoorden gegeven, ook daar draait het om het stimuleren van processen, het geven van richting, het stimuleren van samenwerking met gelijkgestemden en het met de eigen middelen en de nieuw opgedane kennis en ideeën aan de slag gaan. Keer op keer weer!”

Geen wonder/toeval dat veel bestuurders (incl. Smit zelf) en aangeslotenen –nog steeds - actief betrokken zijn bij het technisch onderwijs in Nederland. Prooost aan alle Innovatiekoplopers.

Hier zijn presentatie

 

Aankondinging Nieuwjaarsborrel 

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl