Ontvang onze nieuwsbrief:

Dutch Daylight Award 20/21

14 juni 2021: Uitreiking


Dutch Daylight Award - een tweejaarlijkse kwaliteitsprijs voor gebouwen met bijzondere daglichtkwaliteiten. De award is sinds 2008 in het leven geroepen met als doel bijzondere daglicht architectuur te belonen en onder de aandacht te brengen. Via deze weg wil de stichting inspiratie, kennis en kunde uitdragen voor toekomstige bouwprojecten, architecten en (licht)ontwerpers.

Een bijzondere tijd, vraagt om een bijzondere aanpak. In de zomer van 2020 hebben we de genomineerde projecten voor de Dutch Daylight Award 2020 bekend gemaakt, helaas hebben we een tijd moeten wachten tot het verstandig was om de jurybezoeken plaats te laten vinden. Afgelopen maand is dit met de juiste maatregelen toch gelukt!

Op 21 juni as, midzomernacht / langste dag van het jaar, gaat om 20 uur de feestelijke digitale uitreiking plaatsvinden. Dit live online event vindt plaats vanuit het Vakwerkhuis in Delft, oud winnaar van de Award in 2018. Voor meer informatie inzake de Award uitreiking en aanmelding voor de digitale uitreiking kunt u terecht op de volgende pagina; Dutch Daylight Award 20/21.

Daarnaast is het mogelijk om rechtstreeks een bericht te sturen naar info@dutchdaylight.nl, onder vermelding van naam, e-mail en bedrijf (indien van toepassing).

Een prettige en zonnige dag toegewenst,

Zonnige groet,
Bestuur Dutch Daylight

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl