Ontvang onze nieuwsbrief:

Op zoek naar enthousiaste nieuwe bestuursleden

01 februari 2021: Meld je aan!


Stichting Industrieel Bouwen Nederland, oftewel Booosting, is het platform voor innovaties in de bouw. Voor ongeveer 65 aangesloten bedrijven en overige geïnteresseerden, organiseren wij netwerkontmoetingen voor erkenbare en herkenbare beroepsprofielen. Door de maatregelen rondom Covid-19 zijn live events helaas niet mogelijk, maar organiseren wij in plaats hiervan iedere maand een webinar over een actueel onderwerp of innovatief project. Tot we weer op locatie kunnen afspreken. Booosting kan alleen bestaan dankzij de inzet van de leden zelf.

 

Vraag je dus niet alleen af wat Booosting voor jou doet, maar ook wat jouw eigen bijdrage kan zijn in het succes van Booosting.

Als bestuur zijn wij nu op zoek naar nieuwe en enthousiaste bestuursleden die het leuk vinden om een Boost te geven aan innovaties in de bouw. Voor een aantal van onze bestuursleden zit de bestuurstermijn er binnenkort op en dat afscheid is natuurlijk nooit leuk. Maar het geeft ook weer nieuwe kansen, niet alleen voor ons of voor Booosting, maar misschien ook wel voor jou persoonlijk. Ben jij die bevlogen collega met een groot hart voor innovaties in de bouw? Draag jij graag bij en beschik je over organisatorische kwaliteiten dan is dit je kans.
Sluit je bij ons aan en werk met ons mee aan het goed functioneren van onze stichting. Enige bestuurservaring is zeker handig, maar niet noodzakelijk.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste leden die voor een periode een deel van de bestuurlijke taken op zich willen nemen. Natuurlijk hebben we grote idealen in het algemeen belang, maar het moet voor de leden zinvol zijn en vooral ook leuk worden om bij Booosting te horen.
Daarin kan je veel betekenen.

Wij willen 2021-2022 vullen met prachtige activiteiten waaraan je kunt meewerken. Ook voor het opzetten van werkgroepen, het geven van workshops en het organiseren van evenementen vragen wij jouw input.
Heb je een idee voor een activiteit, wil je een werkgroep opstarten, ben je bezig met een innovatief project en vind je het leuk om aangeslotenen en geïnteresseerden van Booosting tekst en uitleg te geven?
Stuur dan een mail naar Lieneke van Haaren, coördinator van Booosting, info@booosting.nl.

Voor meer informatie over Booosting, kijk op www.booosting.nl.

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl