Ontvang onze nieuwsbrief:

Nieuw aangesloten: Rijnboutt

Renée Liefting - Operationeel directeur / partner Rijnboutt Parametrisch ontworpen gevel winkel Kalverstraat Amsterdam Golvende luifel Hudson’s Bay en Passage Tilburg Donorskelet voor winkelpanden Hoogstraat Rotterdam

06 januari 2020: Renée Liefting heeft zich met Rijnboutt per 1 december 2019 aangesloten bij Booosting.


Nieuw aangesloten: Rijnboutt


Rijnboutt werkt aan toonaangevende projecten op het gebied van transformatie en herbestemming in de binnenstad en het nieuwe stedelijke wonen. Rijnboutt doet dat met multidisciplinaire teams waarin kennis op het gebied van architectuur, landschapsarchitectuur, stedenbouw en technische uitwerking gebundeld is. Van ontwerp tot realisatie. En waar nodig, schuift er een specialist op het gebied van BIM, duurzaamheid of erfgoed aan. Renée Liefting: “Het consequent combineren van alles wat wij weten en kunnen, resulteert in onderscheidende projecten. Die niet alleen veel architectonische waarde hebben, maar ook een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de stad als geheel.”

Rijnboutt tekent niet alleen voor het ontwerp, maar ook voor de technische uitwerking ervan. Renée: “Doordat in elk multidisciplinair projectteam de vaktechnische kant vertegenwoordigd is, kunnen wij onze opdrachtgevers ontzorgen in het integraal uitvoerbaar maken van projecten.”

Rijnboutt & Booosting
Renée: “Booosting is interessant voor ons en vice versa omdat wij ons in onze dagelijkse praktijk voortdurend bezighouden met innovatie en ontwikkeling. Actuele vraagstukken waar we ons mee bezig houden zijn herbestemming, verdichting, klimaatbestendigheid, circulariteit, natuurinclusief bouwen en veranderende mobiliteit. Om onze blik te verbreden, zoeken we graag de samenwerking op met externe partners en met andere disciplines. We schrijven er jaarlijks een magazine over en gaan in gesprek middels Rijnboutt Open. Ook onderzoeken we voortdurend hoe we BIM en andere digitale gereedschappen optimaal kunnen inzetten voor de realisatie van innovatieve ontwerpen.”

Rijnboutt & Renée Liefting
Renée sloot in 1987 haar studie Bouwkunde af aan de Hogere Technische School te Amsterdam. Na enige jaren werkzaam te zijn geweest bij bureau Elling bv werkte zij bij de architectengroep, waar zij onder meer projectleider was van de projecten de rechtbank Zutphen en Prinsenhof in Den Haag. Sinds 1 januari 2005 is zij partner en directeur bij Rijnboutt bv. In haar functie als operationeel directeur is Renée verantwoordelijk voor alle aspecten van het integraal uitvoerbaar maken.
Naast haar werk bij Rijnboutt, is Renée lid van de cao delegatie namens werkgeversorganisatie BNA.

Enkele projecten 
Keramische gevelelementen Post Utrecht

ism Koninklijke Tichelaar 


Parametrisch ontworpen gevel winkel Kalverstraat A'dam

ism Poly Products en White Lioness 


Golvende luifel Hudson’s Bay en Passage Tilburg

ism Octatube

 
Donorskelet voor winkelpanden Hoogstraat Rotterdam

ism IMd raadgevende ingenieurs

 

Holocaust Namenmonument Amsterdam

ism AIP Partners

 

Rijnboutt Publicaties

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl