Ontvang onze nieuwsbrief:

Nieuw bestuurslid: Antwan van Haaren

Antwan van Haaren
Naturalis Biodiversity Center (bron: dgmr.nl) EMA (foto: Corné Bastiaansen, Rijksvastgoedbedrijf; bron: dgmr.nl)

19 november 2019: Antwan van Haaren treedt per 1 december aan als algemeen bestuurslid van Booosting. Antwan is werkzaam als senior adviseur Duurzaamheid en gezondheid en partner bij DGMR.


 Nieuw bestuurslid: Antwan van Haaren

 

Antwan studeerde in 1992 af aan de Hogeschool Den Bosch als bouwkundig ingenieur met een fascinatie voor de fysische aspecten. Tot 1998 werkte hij bij diverse installatie-adviesbureaus en daarna trad hij in dienst bij DGMR. Hier is hij al jaren intensief betrokken bij het realiseren van gezonde gebouwen en de duurzame ambities van zijn klanten.


Antwan werkt aan grote integrale projecten en geeft daarin comfort en duurzaamheid een duidelijk herkenbare plek. Enkele voorbeelden van spraakmakende en prijswinnende projecten, waarin de toepassing en integratie van bouwfysica heeft geleid tot een gezondere en meer duurzame woon-, werk-, en leeromgeving, zijn:

• nieuwbouw hoofdkantoor Leefmilieu Brussel 

nieuwbouw kantoor KWR Nieuwegein
grootschalige renovatie hoofdkantoor ASR Utrecht
nieuwbouw circulair paviljoen Circl ABN AMRO Amsterdam (3:27)

 en de twee meest recente:

transformatie Naturalis Biodiversity Center Leiden

nieuwbouw Europees Geneesmiddelen Agentschap EMA A'dam

Antwan vervulde eerder een bestuursfunctie bij de Nederlands Vlaamse Bouwfysica Vereniging NVBV. Hij is ook lid van de Federatie van Energieconsultants Fedec, het Blue Building Institute BBI en DGBC Deltaplan werkgroep kantoren. Sinds de introductie van de WELL Building Standard (begin 2016) spant Antwan zich als Acrredited Professional in om gezondheid in projecten te integreren. Niet door een plan te bedenken, maar door het gewoon te dóen. 

 

Kernwoorden die Antwan karakteriseren zijn o.a.: nuchter, pragmatisch en resultaatgericht. Het bestuur is dan ook zeer verheugd dat Antwan tijd vrij maakt om deze vooortrekkersrol te vervullen!

DGMR is een landelijk advies- en ingenieursbureau op het gebied van bouw, industrie, verkeer, milieu en software met meer dan 200 medewerkers. DGMR is sinds 1998 aangesloten bij het bouwinnovatienetwerk van Booosting.

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl