Ontvang onze nieuwsbrief:

Foto-impressie Capital C Tour

foto: Denis de Haan
Kunstwerk in het trappenhuis van Rutger de Vries  Robert Capel

16 april 2019: Wat een moooie middag was dat! Woensdagmiddag 10 april jl. in de voormalige Diamantbeurs te Amsterdam, die nu wordt omgetoverd tot een nieuwe creatieve hotspot.


Foto-impressie Capital C Tour


De Nieuwjaarsborrel 2018 vond plaats bij Octatube te Delft en stond geheel in het teken van het ontwerp, de engineering en productie van deze diamantvormige spectaculaire dakopbouw van Capital C. Hoe leerzaam was het om dit nu in praktijk te zien en o.l.v. Erik Smits, betrokken architect van Zwart & Jansma Architects en Robert Capel (Sales Lead van Octatube) en gastheer van Thomas Zwart, directeur van Capital C, een zonnige tour te kunnen doen!

 

Onlangs zijn de 3e en 4e verdieping in gebruik genomen door Sijthoff Media, de overige etages worden zsm klaar gestooomd voor verhuur. Het rooftop restaurant wordt verplaatst naar de begane grond; de daartoe onder de glaskap geplaatste wanden worden verwijderd en de glazen koepel zal hierdoor nog meer tot uitdrukking komen voor de toekomstige gebruikers.

Hartelijk dank ook aan

> Annemarie Post van Sijthoff Media voor de gastvrijheid!

> Arend Dolsma van Bouwen met Staal voor de plezierige samenwerking!

 

kunst

In deze creatieve hub wordt veel ruimte gereserveerd voor kustwerken. Er komen in en om het gebouw diverse, bijzondere installaties, meubels en objecten. Eén ervan was al te zien tijdens de rondleiding: het trappenhuis van Rutger de Vries van perongeluk.

 

In de klokkentoren wil Erik Kessels The Clock Work maken: de wanden en het plafond worden geheel voorzien van oude klokjes. De eerste hangt al en als u nog ergens een exemplaar heeft waar u afstand van wil doen, dan vernemen wij dat graag. you can rent it for as long as you want, as long as you keep in mind that every passing hour, the clocks chime once more. Once your time is up, all of them sound off, resultating in a cacaphony that you can only ecsape by pressing a big red button to leave.

 

foto-impressie

 

 

  

  

 

 

  

 meer info

aankondiging Capital C Tour

booosting nieuwjaarsborrel 2018

Capital C

Capital C huur via Sijthoff Media

 

remember to be creative today

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl