Ontvang onze nieuwsbrief:

Nieuw aangesloten: Trahecon

Contactpersoon Bert van der Aa - Engineering manager bij Trahecon Contactpersoon Frank Schutselaars - Technisch commercieel adviseur bij Trahecon Fenix 1 (bovenste pics). Kolping Nijmegen (li-onder) Amstel Tower (re)

25 maart 2019: Trahecon is een toonaangevend en innovatief bedrijf dat gebouwen voorziet van hoogwaardige, duurzame trappen, hekwerken en constructies. De producten worden toegepast op balkons, galerijen, dakterrassen en in trappenhuizen van zowel nieuwbouw, als renovatie- en transformatieprojecten.


Nieuw aangesloten: Trahecon

 

Trahecon is vroeg in het bouwproces betrokken en fungeert zo voor haar opdrachtgevers als een one-stop-shop: integrale oplossingen in zowel engineering, projectleiding, productie als montage.

 

Trahecon maakt onder meer gebruik van BIM (Building Information Model) waarin architecten, aannemers, constructeurs en onderaannemers samen werken aan één 3D-bouwmodel en op voorhand de kans op fouten tot een minimum wordt gereduceerd. Als Lean organisatie ligt de focus op kwaliteit, service en planning, welke just in time wordt uitgevoerd; niet te vroeg (omdat tijdens de bouw inzichten kunnen veranderen) en ook zeker niet te laat.

 

visie
In 2030 wonen in Nederland 18 miljoen mensen. Met name in de stedelijke omgeving is dan ook toenemend behoefte aan aantrekkelijke, gelaagde woningbouw. Het komende decennium worden 1 miljoen nieuwbouwwoningen gerealiseerd en 2,5 miljoen woningen gerenoveerd. Daarnaast kampt de markt voor kantoorhuisvesting met een overschot van circa 10 miljoen m2 VVO (verhuurbare vloeroppervlakte). Een substantieel deel van deze leegstaande kantoorgebouwen wordt getransformeerd naar woninghuisvesting. Door de schaarste aan bouwpersoneel en de uitdagingen van bouwen in drukke, krappe verstedelijkte gebieden is meer dan ooit behoefte aan kwalitatief hoogwaardige, specialistische bedrijven die snel en effectief in het bouwproces kunnen worden ingezet. Als productinnoverende organisatie wil en kan Trahecon hierin voorzien.

 

enkele projecten
Een prachtig voorbeeld is Fenix Loods 1 in Rotterdam waar in samenwerking met o.a andere Boooster Mei architects and planners, 6000 meter hekwerken, trappen en constructies zijn geplaatst. Fenix is recent bekroond met de MIPIM Architectural Review Future Project in de categorie Old & New. 

Voor Amstel Tower Amsterdamde 30 verdiepingen tellende woon- en hoteltoren naast station Amsterdam-Amstel en naar ontwerp van Powerhouse Company, zijn o.a. ca. 2400 meter glashekwerken (deels voorzien van gebogen glas) en 220 privacyschermen geplaatst, naast steektrappen, geluidsschermen, muur- en borstweringleunigen.

 

Trahecon is gevestigd in Waalwijk en opgericht in 2008 en vanaf april 2019 aangesloten bij het Booosting netwerk.

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2456 0127 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl