Ontvang onze nieuwsbrief:

Impressie viering 30 jaar Booosting

Op het plein in de Lochal met de Glazen Zaal op de achtergrond  Mede-booosting-oprichter Mick Eekhout Mede-booosting-oprichter Jan Brouwer

15 januari 2019: Ons dertig jarig bestaan hebben wij vrijdag 11 januari j.l. gevierd onder de bezielende leiding van onze voorzitter Robert Capel en met een groot deel van de aangeslotenen en tijdens een feestelijk diner.


Impressie viering 30 jaar Booosting

 

Geen lezingencyclus tijdens dit lustrum, maar wél een informeel, heerlijk etentje entre-nous om elkaar beter te leren kennen en nóg meer Booostingvrienden te maken.

 

Glazen Zaal

Het diner vond plaats op een voor ons bijzondere plek: de Glazen Zaal. De Glazen Zaal is bijna even oud als Booosting en op 11-12-13 vierden wij hier ons 25 jarig jubileum. Toen stond de Glazen Zaal nog in de Graanhal van de Beurs van Berlage in Amsterdam. Kort daarna nam de gemeente Tilburg de Glazen Zaal over voor het symbolische bedrag van €1. Eind 2018 is de Glazen Zaal in originele staat weer opgebouwd als multifunctionele zaal in Spoorzone 013 te Tilburg.


Mick Eekhout gaf tijdens het jubileumdiner meer uitleg over het hergebruik in zijn de presentatie: 30 jaar booosting in de Glazen Zaal TilburgMick is met Octatube één van de architecten van de Glazen Zaal en medeoprichter van Booosting.

 

Booosting 3.0.
Jan Brouwer hield als medeoprichter van ons bouwinnovatienetwerk een verhaal over de meerwaarde en de kracht van het maandelijks samenkomen. Zoals Jan o.a. zei: "De integraliteit van ontwerp en technologie wordt steeds belangrijker." En dat stimuleert ons ook om door te gaan met het samenbrengen van bedenkers en makers. Op de bouwplaats van een technisch innovatief project of bijvoorbeeld een meeting over een actueel bouwtechnisch onderwerp. Alleen door samenwerking is het realiseren van bouwinnovaties immers mogelijk. Jans citaten, gedachtenspinsels en toekomstwensen zijn samengevat in Booosting 3.0.


Sponsors 30 jaar Booosting
Hartelijk dank nogmaals aan de sponsors voor hun financiële support: ABT ingenieurs in bouwtechniek, AGC Glass Nederland, DGMR adviseurs, IMd Raadgevende Ingenieurs, Microbeton-Concrete Valley, Octatube, Plastica, Royal HaskoningDHV, Scheuten Absoluut Glastechniek en Zoontjens. 

 

Wij zien terug op een zeer geslaagde avond!

Hou svp de Booosting agenda in de gaten voor nieuwe activiteiten.

 

Hartelijke groet, Booosting bestuur secretariaat,


Robert Capel - voorzitter, Gyuszi Florian - secretaris, Pim Marsman - penningmeester, Peter Fraanje - algemeen bestuurslid, Mieke Oostra - algemeen bestuurslid en Jolanda Steenhouwer - coördinator.


meer info

25 jaar Booosting

30 jaar Booosting aankondiging

Glazen Zaal te koop 

Glazen Zaal verkocht 

Glazen Zaal brochure

Innovatiecatalogus 2019

Lochal Tilburg

 

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2456 0127 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl