Ontvang onze nieuwsbrief:

booosters (v/m) gezocht

01 juni 2019: Het bestuur van Booosting zoekt versterking! Op korte termijn is er plaats voor twee enthousiaste nieuwe bestuurders.


booosters (v/m) gezocht

Als bestuurslid van Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie voeg je je in een illuster rijtje voorgangers. Je draagt bij aan het innoveren van de bouwwereld en hebt daar een duidelijke visie op. Samen met andere bestuursleden draag je deze visie uit door onder andere activiteiten te organiseren waar bouwinnovaties met elkaar gedeeld kunnen worden. Je legt contacten tussen de bij ons aangesloten organisaties om ontmoeting en samenwerking te bevorderen en het immer inspirerende booosting-netwerk te onderhouden én te vergroten.

Het bestuur komt maandelijks in Delft bij elkaar voor een bestuursvergadering, waarin de lopende zaken besproken worden. Het bestuur wordt bijgestaan door een parttime secretariaat. Het betreft overigens een onbezoldigde functie voor een termijn van drie jaar en een bestuurder vertegenwoordigt een van de bij ons aangesloten organisaties.


Om de vertegenwoordiging vanuit verschillende beroepenvelden binnen het bestuur te reflecteren, zoeken we bij voorkeur een productontwikkelaar/leverancier en een ontwerper/ingenieur. Maar laat je echter niet weerhouden te reageren wanneer je een andere discipline hebt! We hebben momenteel slechts één vrouw in het bestuur dus ook wat dat betreft kunnen we versterking gebruiken.

 

De doelstelling van onze stichting is als volgt “Booosting heeft zich als doel gesteld het proces van vernieuwing en verbetering in de bouw wezenlijk te versnellen; daarvoor wil zij ideeën en projecten op het gebied van

Onderzoek,

Ontwerp en

Ontwikkeling initiëren en faciliteren.”

 

Booosting is opgericht in 1988. Al 30 jaar brengen wij ontwerpers en makers bij elkaar om samenwerking te bevorderen en de bouw te innoveren! Het 30 jarig jubileum vieren wij op vrijdag 11 januari a.s. Ons streven is dan met elkaar te starten!


reageren en info

Voor meer informatie kun je contact opnemen met bestuurslid Pim Marsman.

Studio Marsman 

06 2456 0127

 

Wij zien uit naar je reactie op info@studiomarsman.nl.

 

 

 

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-4455 4026 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl