Ontvang onze nieuwsbrief:

Verslag Booosting bijeenkomst De Meeuw Oirschot

01 maart 1990: Op 23 november 1989 vond de Booosting bijeenkomst bij De Meeuw in Oirscchot plaats.


Verslag Booosting bijeenkomst De Meeuw Oirschot 


De Meeuw Oirschot is ca. 60 jaar geleden opgericht als carosseriebouwer. Via units voor tijdelijke huisvesting is het bedrijf leverancier voor 'gebouwen-units' geworden voor zowel tijdelijke als permanente huisvesting. 

De omzet bedraagt ƒ70 miljoen per jaar, er worden 100 units per week geproduceerd, en er werken 260 mensen. De toekomstige groei wordt vooral gezien in bedrijfshuisvesting.


De Meeuw is via haar eigen ontwikkeling gekomen tot samenwerking met een architect en een industrieel ontwerper. Via het ontwerpburo Neonis zijn zij opmerkzaam gemaakt op BOOOSTING, waarvan zij lid zijn vanwege de vorming van contacten met bedrijven met dezelfde ideeën en gelijkgestemden, alsmede de toegang tot externe knowhow.


Op de bijeenkomst op 23 november jl., die door ruim 70 personen werd bijgewoond, heeft Frans van Gassel een uiteenzetting van de De Meeuw Filosofie gegeven. Tevens verzorgde architect Peter Gerssen een lezing over zijn jarenlange ervaringen met het industriële bouwen en de problemen rond pre-fabricage.

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl