Ontvang onze nieuwsbrief:

Nieuw aangesloten: KD/Consultants

Karel Dekker

27 november 2017: Architect en onderzoeker Karel Dekker heeft zich met zijn adviesbureau KD/Consultants weer aangesloten bij Booosting.


Nieuw aangesloten: KD/Consultants

 

Karel Dekker (1940) heeft reeds een lange ervaring als architect, als projectmanager bij de NWR, gedurende dertien jaar was hij directeur van het architecten- en onderzoeksbureau ARO BV, aansluitennd werkte hij negen jaar als directeur-onderzoeker van KD/Consultants BV en daarna tien jaar als senior-adviseuren onderzoeker bij TNO Bouw, met als specialisatie bouwprocesinnovatie.

 

Sinds juli 2005 is hij weer actief vanuit zijn bureau voor bouwstrategisch onderzoek en advies KD/Consultants BV te Voorburg. Zijn specialisaties liggen op het gebied van integrale gebiedsontwikkeling, integrale afweging, LCC, energiebesparing, procesinnovatie, maar ook in vernieuwingsprocessen in de zorg.

 

Karel heeft ook veel ervaring in het wetenschappelijk voorbereiden en coördineren van internationale Europese onderzoeksprojecten. Hij beschrijft zichzelf als "een intensief gebruiker van IT tools" en is vanuit KD/Consultants sinds 2006 parttime verbonden als senior onderzoeker aan het Center for People and Buildings in Delft met als specialisatie de modelmatige ontwikkeling van innovatieve kantoorconcepten en energiebesparingsconcepten waarbij de eindgebruiker centraal staat.

 

KD/Consultants was eerder aangesloten bij Booosting van 1990 tot 2007. Welcome back Karel!

 

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-4455 4026 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl