Ontvang onze nieuwsbrief:
Nieuwjaarsborrel

Going Culinair

donderdag 09 januari 2003 / 17:00 - 19:00
Proeflokaal Hoppe, Nieuwe Haven 103, 3116 AB Schiedam > bekijk op de innovatiekaart
Gratis voor aangeslotenen, studenten & pers, €15.00 (pp) voor niet-aangeslotenen
Organisatie: Els Zijlstra

Scherp de smaakpapillen maar vast aan, want de nieuwjaarsbijeenkomst van Booosting combineert het nuttige met het aangename. Onder de naam Going Culinair wordt tijdens deze branchevreemde activiteit de culinaire wereld wordt vergeleken met de bouwwereld.


Going CULINAIR, Booosting branchevreemd

Joep Habets
vertegenwoordigt de culinaire wereld; hij schrijft wekelijks culinaire artikelen in NRC Handelsblad en publiceert boeken over zijn benijdenswaardige werk. Habets is tevens bouwkundig ingenieur en werkzaam bij de BNA. Joep zou Habets niet zijn als hij ons ook niet aan lekker kritisch en humorvol onderzoek zou blootstellen. Het is te verwachten dat Els Zijlstra van Materia, als lid van de Raad van Advies van Booosting, uitgesproken lekkerbek en innovatiespeurhond onze hersenen met garde en pollepel eens flink door elkaar roeren.

 

Naast het gezellig met elkaar een borrel drinken op het nieuwe jaar, is het plan om met elkaar wat op te steken van de culinaire wereld.

Aan de hand van de vier thema’ s

> ontwerp
> samenwerking
> fabricage
> snobisme, worden vier kleine bijzondere specialiteiten met elkaar bereid, geproefd, geroken, bekeken en bekritiseerd.

 

Scherp de smaakpapillen maar vast aan, bereid de zintuigen voor op tal van ondagelijkse lekkernijen.

Het thema is een verrassing, het dessert kunnen we alvast wel verklappen: een jeneverproeverij! Daar kunnen en willen we in Schiedam, dé jeneverstad van Nederland natuurlijk niet om heen.



AVA: Alleen toegankelijk Voor Booostingaangeslotenen en hun partners.


Programma
17:00 Ontvangst en borrel
17:15 Jos Lichtenberg. Jaaroverzicht van de voorzitter
17:30 Els Zijlstra
17:45 Joep Habets
18:00 Gastronomische les
19:00 Jeneverproeverij
19:30 Samenvatting
20:00 Eind

 

U bent van harte welkom!


Verslag Goning Culinair

Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl