Ontvang onze nieuwsbrief:
Zeilwedstrijd

Nederlandse Bouwregatta 2010

vrijdag 03 september 2010 / 08:00 - 18:00
Ysselmeer, vanuit Enkhuizen > bekijk op de innovatiekaart
Gratis voor aangeslotenen, studenten & pers, €495.00 (pp) voor niet-aangeslotenen
Organisatie: Berend Groeneveld

Booosting neemt ook dit jaar deel aan de Nederlandse Bouwregatta.


INNOVATIE LOONT! Booosting neemt in 2010 voor de tweede keer deel aan de Nederlandse Bouwregatta, het sportieve zeilevenement voor roergangers in de bouw.
Het thema blijft: Innovatie loont! Een motto dat Booosting als platform voor koplopers in bouwinnovatie al jaren hanteert. In de zeilsport is innoveren immers ook van levensbelang.

 

HET TEAM De Booosting BOOOT 2010 is uiteraard weer een mooie mix van ontwerpers, adviseurs, toeleveranciers en aannemers. Deze energieke bedenkers en bouwers zullen weer trachten te bewijzen dat samenwerking en vernieuwing dé sleutelfactoren zijn voor succes, zowel op het land als op het water. Samenstelling Team 2010: Berend Groeneveld (captain), Atto Harsta, Jan van der Windt, Mick Eekhout en Olivier Lauteslager.

 

DE BOOOT Vorig jaar was het een stormachtig topevenement met een opzienbarend optreden van de Booosting Booot en haar team: de Booosting BOOOT 2009 was de snelste én ontving de 2e prijs voor het best geklede team én het meest opvallendste schip: Nederlands snelste en meest vooruitstrevende schip de TeamHeiner 38 (TH38).
Dit jaar is de Booosting BOOOT 2010 een Olympische Racer.
De Angela is in 1905 met de hand gebouwd en behaalde bij de Spelen van 1928 in Amsterdam een bronzen medaille. Vanwege haar 100e ! verjaardag is De Angela onlangs weer in concoursstaat gebracht. 

Film BOOOT 2009 (3:01)

 

DEELNAME BOOOT 2010 = vol! Er zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar. Het enige dat u zou kunnen doen: langskomen en genieten!

Kosten: € 495,00 (excl. btw) p.p.

AVA: Deelname Alleen toegankelijk Voor Aangeslotenen van Booosting.

Olympische Racer Angela Captain Berend Groeneveld Wederom een fantastische outfit a/b de booosters: Olivier Lauteslager, Atto Harsta, Mick Eekhout en Jan vd Windt De Angela vaart in het midden (des booostings) tegen de stroom in
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl