Ontvang onze nieuwsbrief:
Bedrijfsbezoek

WORDT VERPLAATST - Parametrisch ontwerpen - en dan concreet

januari 2022
> bekijk op de innovatiekaart
Gratis voor aangeslotenen, studenten & pers, €50.00 (pp) voor niet-aangeslotenen
Organisatie: Norbert Schotte

Vanwege veiligheidsoverwegingen en de geldende maatregelen rondom Corona wordt dit event verplaatst!


Op dinsdag 30 november organiseert Booosting haar event “Parametrisch ontwerpen - en dan concreet” samen met Booosting aangeslotene OMRT en Respace bij Kabeldistrict in Delft. Omdat het vaak abstract blijft en men die presentaties wel kent gaan we er tijdens dit event dieper op in door u concrete voorbeelden te laten zien.

 

Respace gaat van digitaal naar tastbaar, van algoritmes naar productie. Elk gebouw is uniek in haar maatvoering en uitstraling, dit vraagt om een massa maatwerk binnen een prefab bouwsysteem. Dankzij digitale productie techniek (CNC) wordt massa maatwerk mogelijk, waarbij de wens (schetsontwerp) geautomatiseerd kan worden vertaald naar de waarheid (uitvoerend ontwerp). Op deze wijze gebruikt Respace een parametrisch bouwsysteem, dat als stam-cel wordt ingezet om voor ieder project aangepast te worden voor optimale ontwerpvrijheid.

 

OMRT is een scale-up die de bouwsector opschudt met digitale oplossingen! Bij OMRT begrijpen ze design, engineering en hebben ze een passie voor technologie. Door slimme technologieën te ontwikkelen kunnen zij het potentieel van de bouw- en vastgoedsector vergroten, betere projecten realiseren en uiteindelijk een duurzamere leefomgeving creëren. En natuurlijk bijdragen aan de (duurzame) uitdagingen waar hun industrie en de wereld nu voor staan. Daarom hebben zij de OMRT-hub ontwikkeld. Een groeiend computernetwerk van technologie, data, software en mensen dat ontwerpoplossingen genereert voor complexe (binnenstedelijke) ontwikkelingen. Een hub die processen versnelt, de kwaliteit verhoogt en de samenwerking verbetert.

 

Programma

16.00 uur Welkomstwoord door Norbert Schotte

16.10 uur Spreker Andreja Andrejevic/OMRT
16.35 uur Sprekers Eldin Fajkovic en Berend Raaphorst "Van Wens (voorlopig ontwerp) naar Waarheid                 (uitvoeringsontwerp) in razendsnelle massa maatwerk
17.05 uur Rondleiding Kabeldistrict
17.30 uur Netwerken met een borrel als afsluiting
18.30 uur Einde event

 

Locatie

Kabeldistrict, Schieweg 15A, 2627 AN Delft

 

Aanmelding

Aangeslotenen genieten voorrang op dit event. Na aanmelding via onze website ontvangt u ongeveer twee weken voor het event van het secretariaat een definitieve bevestiging per e-mail.

 

Tot Booosting!

Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl