Ontvang onze nieuwsbrief:
Webinar

Webinar - New Amsterdam Courthouse

donderdag 17 september 2020 / 15:00 - 16:00
> bekijk op de innovatiekaart
Gratis voor aangeslotenen, studenten, pers en niet-aangeslotenen
Organisatie: Ronald Wenting
register

Grensoverschrijdende samenwerking NACH: van PPS-tender, via scrumsessies in het ontwerp naar integrale BIM-processen in de uitvoering


De grootste rechtbank van ons land met ruim 1.000 medewerkers onder wie 200 rechters, krijgt een nieuw huis: op de huidige locatie aan de Amsterdamse Zuidas verrijst een nieuw pand met onder andere een uitgebreid zalengebied en een kantoorwerkgebied die helemaal zijn afgestemd op het gebruik.
De nieuwe rechtbank wordt ontworpen, gerealiseerd en beheerd via een Publiek Private Samenwerking. Consortium NACH tekent voor ontwerp, bouw, financiering, onderhoud en exploitatie.
NACH is gestart met Macquarie Capital, ABT, DVP en KAAN. Deze groep hanteerde een slanke, doelgerichte aanpak met de focus op kwaliteit.
Na twee dialoogronden presenteerde de groep een ontwerp dat perfect aansloot bij de vraag van de Rechtbank. Vervolgens trad Heijmans Facilicom toe tot NACH en werd het ontwerp gespiegeld aan maakbaarheid. Begin 2021 wijst de Rechtbank Amsterdam vonnis in een hagelnieuw onderkomen.
In deze online Booosting-sessie laten de partijen de fraaie resultaten zien van een grensoverschrijdend samenwerkingsproces.

 

Presentatie: Bauke van der Goot (Heijmans), Luuk Dietz en Koen Bosman (KAAN architecten) en Jelle Roks (ABT).

 

U kunt zich aanmelden via het aanmeldingsformulier, waarna u een bevestiging krijgt met daarin de link om deel te nemen aan deze webinar.

Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl