Ontvang onze nieuwsbrief:
Bedrijfsbezoek

Booosting bezoekt LEEp centrum bij GE Plastics

donderdag 06 oktober 1994 / 14:00 - 17:00
GE Plastics, Plasticslaan 1, 4612 PX Bergen op Zoom > bekijk op de innovatiekaart
Gratis voor aangeslotenen, studenten, pers en niet-aangeslotenen
Organisatie: Jan Brouwer

In navolging van het Living Environmens Programma in de VS is GE Plastics in Bergen op Zoom gestart met het Living Environment Europe Programma, LEEp.Booosting is uitgenodigd om op 6 oktober het LEEp centrum te bezoeken.


Booosting Booosting bezoekt LEEp centrum bij GE Plastics

Het complex is zorgvuldig in het landschap van Bergen op Zoom gelegd. Het geheel bestaat uit het LEEp Centre, een tentoonstellingsgebouw en het Royal House dat de principes van de produktie van goedkope eengezinswoningen toont.

Het is niet de bedoeling geweest om een 'all plastics' gebouw te maken. GE heeft met dit experiment de bouw- en constructiemarkt uitgedaagd. Kunststof materialen, produkten en systemen zijn dáár toegepast waar het zinvol is, van de dakbedekking tot en met het meubilair.

Op 6 oktober zal GE Plastics ons hierover uitvoerig informeren.

Jan Brouwer van architectenbureau Jan Brouwer Associates, is de architect van het Europese concept. Hij zal op 6 oktober de inspiratie, motivatie en creatie uit de doeken doen.

Jan Westra, docent produktietechnologie aan de Faculteit Bouwkunde van de TU Eindhoven zal deze activiteit afsluiten met een tegenlezing genaamd: Generic EcIectic Products.

U bent van harte welkom!

LEEp centrum - GE Plastics Bergen op Zoom
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl