Ontvang onze nieuwsbrief:

AM NAi Prijs 2010

 Jeroen Vester - architect Concrete  Berend Groeneveld - directeur  Interdam Projects Ron Neve - vm. directeur Modcon fabriek vd geprefabriceerde hotelkamers

22 december 2010: Concrete Architectural Associates uit Amsterdam is een (van de twee) winnaars van de AM NAi prijs 2010.


Zij wonnen met project CitizenM Hotel Amsterdam.

Op initiatief van bestuurslid Berend Groeneveld organiseerde Booosting in mei 2008 een projectbezoek naar het toen nog in aanbouw zijnde CitizenM hotel op Schiphol.
Het was het eerste modulair gebouwde luxe hotel in Nederland.
Groeneveld is als directeur van Interdam Projects nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling dit project: zijn bedrijf droeg zorg voor montage van de aluminium gevels.

 

Booosting feliciteert Concrete en Interdam van harte!

 

Uit het juryrapport: "......Concrete heeft dit nieuwe hoteltype ontwikkeld samen met ondernemende investeerders. CitizenM is een slimme vernieuwing van de hoteltypologie. Niet de tijdelijkheid maar het comfort van het hotelverblijf is benadrukt. Het is duurzaam en efficiënt zonder muffig te worden. De ontwerpers maken gebruik van producten die aantoonbaar luxe en comfort bieden. Het gebouw wordt gedicteerd door de maatvoering van de kleinste unit: de hotelkamer......"

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl