Ontvang onze nieuwsbrief:

BOOOSTING Teamvorming

01 mei 1992: Sinds haar oprichting in 1988 heeft de Stichting Booosting zich ingezet voor teamvorming ter realisering van nieuwe productmogelijkheden en oplossingen voor bouwproblemen. Inmiddels zijn door teams van architecten, ontwerpers en industrieën ca. 15 innovatieve bouwprodukten projectmatig ontwikkeld.


BOOOSTING Teamvorming

• Dit jaar heeft Booosting het initiatief genomen tot een nieuwe ronde in de vorming
van produktontwikkelingsteams. Op 31 maart jl. vond in Den Haag een eerste bijeenkomst plaats voor aangeslotenen. Niet minder dan 28 uiteenlopende projectvoorstellen waren ingediend, waarop de aanwezige partijen (ca. 30) voorlopig konden 'intekenen'.
Vertegenwoordigers van de uitvoeringsorganisaties StiPT en Expidemo waren aanwezig om relevante subsidieregelingen toe te lichten.

• Gedurende enkele weken hebben de 28 projectteams zich intern kunnen beraden
over de haalbaarheid en mogelijke koers van de projectvoorstellen. Tijdens de evaluatiebijeenkomst op 28 april bij de firma van Dam te Ridderkerk, waar de teams werden getoetst aan 'voortgangscriteria' bleek dat 13 voorstellen voorlopig even 'de koelkast in gaan' terwijl de overige 15 projectteams voortgang en samenwerking beslist wenselijk en mogelijk achten. Zij zullen zich op korte termijn buigen over hun uitgangspunten, concrete projectdefinitie en wijze van samenwerking.

• De rol van stimulator en coördinator die Booosting inneemt ten aanzien van de projectteams zal in gewicht toenemen naarmate de projectvoorstellen grotere en concretere vorderingen maken. Idealiter zal Booosting uiteindelijk de communicatie rond de produktontwikkelingsteams verzorgen zoals een collectieve presentatie, publicatie en publiciteit.

• Voor informatie over produktontwikkelingsteams of het indienen van nieuwe projectvoorstellen kunt u contact opnemen met het secretariaat van Booosting.

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl